martes, 2 de abril de 2013

PASCUA. Dmp101.


És Pasqua. Crist ha ressuscitat. És primavera. La vida reneix a la natura. Els dies són més llargs, el fred se’n va, s’obren les flors. Serem nosaltres els únics en no renéixer?

Cadascú sap què ha de renovar a la seva vida, no hi ha receptes universals. Però és important no perdre mai la capacitat d’obrir-se a nous horitzons, de renovar-se, de créixer, de canviar, de florir...

És temps d’alegria. Més enllà de la fe, hem de recuperar l’alegria a la vida quotidiana. En aquests temps de crisi, de dificultat, no hem de perdre l’esperança. La crisi no pot ser sinònim de desesperança. Hem de fomentar l’esperança i no deixar-nos vèncer pel pessimisme. No podem oblidar que la natura sempre reneix, que després de tot hivern arriba la primavera, que darrera de tot divendres sant arriba un diumenge de glòria.

És Pasqua! Recuperem l’alegria i les ganes de viure.

**********************************

Es Pascua. Cristo ha resucitado. Es primavera. La vida renace en la naturaleza. Los días son más largos, el frío se va, se abren las flores. ¿Seremos nosotros los únicos en no renacer?

Cada uno sabe qué tiene que renovar en su vida, no hay recetas universales. Pero es importante no perder nunca la capacidad de abrirse a nuevos horizontes, de renovarse, de crecer, de cambiar, de florecer…

Es tiempo de alegría. Más allá de la fe, hemos de recuperar la alegría en la vida cotidiana. En estos tiempos de crisis, de dificultad, no tenemos que perder la esperanza. La crisis no puede ser sinónimo de desesperanza. Tenemos que fomentar la esperanza y no dejarnos vencer por el pesimismo. No podemos olvidar que la naturaleza siempre renace, que después de todo invierno llega la primavera, que tras todo viernes santo hay un domingo de gloria.

¡Es Pascua! Recuperemos la alegría y las ganas de vivir.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gracies per aquest comentari sobre la Pasqua!!!

Petons,

VISITES / VISITAS des de 19/06/2007