sábado, 7 de abril de 2012

AMOR. Dmp78.

A la meva escola, els alumnes de Batxillerat tenen una setmana d’exàmens globals al final de cada trimestre. Durant aquella setmana no hi ha classes, només exàmens. Fan dos cada dia però el dimecres no en fan cap, amb la qual cosa els alumnes no han de venir a escola, es queden a casa estudiant.

Això no obstant, l’última setmana d’exàmens, a les 8 del matí del dimecres algun alumne de Batxillerat havia vingut a escola... Com és això? És que potser no podia estudiar a casa seva millor que no pas a l’escola?

La raó era una altra: la seva parella tenia classe i el noi va matinar i va venir a escola només per acompanyar-la.

La lliçó és clara i senzilla: per amor som capaços de fer coses que en altres circumstàncies ens resultarien un gran sacrifici.

Si estimem allò que fem, ens costarà menys fer-lo.

L’amor és la clau. L’amor és la Pasqua.

************************************************

En mi escuela, los alumnos de Bachillerato tienen una semana de exámenes globales al final de cada trimestre. Durante aquella semana no hay clases, sólo exámenes. Hacen dos cada día, pero el miércoles no hacen ninguno, con lo cual los alumnos no han de venir a la escuela, se quedan en casa estudiando.

No obstante, la última semana de exámenes, a les 8 de la mañana del miércoles algún alumno de Bachillerato había venido a la escuela... ¿Cómo es eso? ¿Acaso no podía estudiar en casa mejor que no en la escuela?

La razón era otra: su parea tenía clase y el muchacho madrugó y vino a la escuela sólo por acompañarla.

La lección es clara y sencilla: por amor somos capaces de hacer cosas que en otras circunstancias nos resultarían un gran sacrificio.

Si amamos lo que hacemos, nos costará menos hacerlo.

El amor es la clave. El amor es la Pascua.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies Lluis Maria. BONA PASQUA

VISITES / VISITAS des de 19/06/2007